کباب‌ها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده، برگ، بختیاری، شیشلیک و … است. شاخص‌ترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است.

معمولا کباب‌ها را با پیاز و زعفران طعم‌دار و با نان به همراه ریحان، نعناع، ترخون و پیاز مصرف می‌کنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره، تخم‌مرغ خام و سماق میل می‌کنند. البته امروزه به علت نگرانی ایرانی‌ها در مورد کلسترول و اضافه وزن تا حدودی این موضوع تعدیل شده به طوری که تخم مرغ خام حذف شده و کره را در کنار بشقاب می‌گذارند تا در صورت تمایل به پلو اضافه شود.

Image result for ‫خواص چلوکباب‬‎

 


خوشمزه ترین مزه ها آنها کباب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عکس جوک بهترین دکتر جراحی در تهران شب دستگاه تصفیه هوا پاتوق دخترا ناودون ذهن طلایی معجزه آسا ۲۰۱۹ تبلیغات در شبکه های اجتماعی 39512As